Gebruiksvoorwaarden

Algemene definities:

Verkoop via internet: "Repelsteeltje"JMBC Bvba georganiseerd systeem voor verkoop op afstand, waarbij tot en met het sluiten van de overeenkomst uitsluitend gebruik gemaakt wordt van één of meer technieken voor communicatie op afstand.

Overeenkomst: elke overeenkomst aangaande verkoop op afstand. 

Communicatietechniek op afstand: een middel dat, zonder gelijktijdige persoonlijke aanwezigheid van partijen kan worden gebruikt voor het voor het sluiten van een overeenkomst op afstand.

Repelsteeltje: het bedrijf dat zich bezighoudt met de verkoop op afstand. Met als volgende facturatie gegevens : JMBC bvba Brusselbaan 280 Affligem.                         

Consument of klant: de koper van artikelen .

Aanbod: elke aanbieding van goederen en/of diensten, inclusief de daarbij van toepassing zijnde voorwaarden, zoals het bedrijf die in haar catalogus, folders, website of webshop of anderszins aan de consument doet.

Prijs: de prijs van het aangeboden goed of van de aangeboden dienst, zonder de bijkomende kosten, zoals deze apart vermeld en bedongen worden, deze kan zonder voorafgaand bericht gewijzigd worden.

Geschillencommissie: Centrale Dienst FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie: Algemene Directie Controle en Bemiddeling, WTC III, Simon Bolivarlaan 30, 1000 Brussel. t 02 208 36 11 

Algemene verkoopsvoorwaarden 
Behoudens bijzondere schriftelijke overeenkomsten tussen "Repelsteeltje" en de klant, gelden de onderstaande verkoopsvoorwaarden. Indien één of meerdere punten uit deze voorwaarden niet of voor een gedeelte geldig zijn voor de wet, laat dit de andere punten onaangetast. Elke bestelling betekent aanvaarding van onze voorwaarden door de klant. "Repelsteeltje" is gerechtigd deze voorwaarden te wijzigen, echter niet voor bestaande bestellingen welke nog niet geleverd werden. 

Registratie van persoonlijke gegevens.
 
Alle persoonlijke gegevens worden uitsluitend voor interne doeleinden (verzending en facturering) geregistreerd en worden op geen enkele wijze ter beschikking gesteld van derden. Het door de klant verschafte e-mailadres zullen wij nooit gebruiken voor reclamedoeleinden, tenzij de klant inschrijft op onze nieuws- en promotiebrief. De klant kan te allen tijde zijn gegevens opvragen en wijzigen.
Indien u artikelen bestelt als gast dan worden u gegevens steeds na verwerking gewist en hebt u ook geen profiel waar u een bestelhistoriek kunt consulteren.
Indien u een account aanmaakt kunt u steeds opnieuw inloggen met u e-mailadres en wachtwoord en hoeft u niet steeds u gegevens opnieuw in te geven .Met een account kan u ook te allen tijde u bestellingproces en historiek consulteren. 

Bestellen.
 
Wanneer u een bestelling via de webshop plaatst, wordt deze bestelling per e-mail bevestigd en wordt er een aankoopovereenkomst gesloten tussen "Repelsteeltje" en de klant. 
"Repelsteeltje" behoudt het recht om een bestelling te weigeren en dit zonder verantwoording. Dit zal ook aan de klant meegedeeld worden. 

Leveringen
Wij streven ernaar om uw bestelde producten binnen de 24 uur op te sturen. Al onze artikelen zijn dan ook direct leverbaar.Vanaf het moment dat uw bestelling vertrekt in onze winkel krijgt u een automatische bevestiging per e-mail toegestuurd. Op deze manier blijft u steeds op de hoogte van de status van uw bestelling.

Verzendmethode
Alle artikelen worden steeds goed en veilig verpakt. Het verzenden van goederen gebeurd steeds met DPD. DPD zal u pakje bij u thuis of in de door u gekozen parcelshop afleveren (NL enkel thuislevering) . Indien u niet thuis moest zijn laat de bode een briefje achter in uw brievenbus. U kunt het pakket dan later in u DPD parcelshop ophalen . Op deze manier wordt u bestelling dan ook nooit aan u deur of bij de buren achtergelaten.Via DPD parcelshop dient u het pakje af te halen in het door u gekozen Dpd parcelshop. U kan ook steeds kiezen voor gratis afhaling in de winkel tijdens de openingsuren op de Brusselbaan 280 1790 Affligem. Repelsteeltje is niet verantwoordelijk voor problemen tijdens de verzending en of levering van U bestelling , hiervoor verwijzen wij U door naar de door U gekozen leveringsparthner DPD.

Verzendkosten. 
"Repelsteeltje" hanteert de standaard kosten verbonden aan de tarieven van DPD binnen Belgié en rekent geen extra kosten aan voor verzending. Voor andere landen gelden er specifieke verzendkosten . Deze worden automatisch aangepast aan het land die u aangegeven hebt in u account.

Betaling.
 
Bij "Repelsteeltje" lopen alle betalingsmogelijkheden via het uiterst betrouwbaar en beschermd betalingsplatform van Multisafepay. Dit betalingsplatform accepteert de meest courante betaalkaarten bvb :Bancontact/Mistercash, Maestro, Visa en Mastercard en voor Nederland ook Ideal .

Retourneren.

Een retour wordt alleen aanvaard als deze aan onderstaande voorwaarde voldoet en dient ons binnen de 14 dagen na levering te bereiken. Indien de 14 dagen verstreken zijn is er geen mogelijkheid meer tot retour.

U dient dit eerst schriftelijk aan te vragen per mail naar verkoop@theshoeshop.be. Daarin vermeld u duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer en bestelnummer samen met het aankoopbewijs.

 
Voorwaarden:
- Artikelen zijn ongedragen en vertonen geen tekenen van gedragen te zijn geweest.
- Artikelen vertonen geen tekenen van enige schade
- Artikelen zitten nog in de originele verpakking
- Artikelen zijn in originele staat met de originele etiketten en/of labels nog mooi bevestigd .
- Artikelen die met kortingen of in outlet en einde reeks werden aangekocht worden nooit retour aangenomen.
- Retourkosten zijn steeds op kosten van de klant.     

- Retourneren in de winkel tijdens de openingsuren kan gratis na schriftelijke goedkeuring. 

- Retourartikelen worden nooit terug betaald.

- Retourartikelen kunnen omgeruild worden na goedkeuring voor dezelfde waarde exclusief verzendings en of retourkosten of er wordt een tegoedbon (kadobon) aangemaakt voor dezelfde waarde exclusief verzendings en of retourkosten.

Na ontvangst en controle van retour, brengen wij u op de hoogte (per mail). We melden u ook een goedkeuring . Wij hebben het recht om een retour te weigeren als deze niet voldoet aan de voorwaarden.

Retour bij defect of beschadigd.
Wij vervangen alleen artikelen als ze defect of beschadigd aankomen bij de klant. De klant dient dit te melden binnen de 24 uur na ontvangst van de artikelen en te verduidelijken met foto's(per mail).

Indien de verpaking beschadigd is tijdens de verzending en daardoor ook het artikel dient dit direct gemeld te worden aan de chauffeur van de leveringspartner hetzij B-post hetzij DPD. In dit geval is de leveringspartner verantwoordelijk voor de schade en niet Repelsteeltje.

Retouradres:
Repelsteeltje, Brusselbaan 280 , 1790 Affligem. België

De klant is verantwoordelijk voor het terugsturen van de retour artikelen en de verzendkosten vallen ten laste van de klant. De verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een pakje retour verzendt met een bepaalde waarde moet u een verzekerde verzending overwegen.
Wij garanderen niet dat wij uw geretourneerde artikel ontvangen.

Klachten 
Indien de klant klachten of vragen heeft omtrent door "Repelsteeltje" geleverde goederen of over de bestelprocedure, dan kan de klant een e-mail sturen naar verkoop@theshoeshop.be. Binnen een zo kort mogelijke tijd krijgt de klant per e-mail een antwoord ter afhandeling van de klacht. 
Als het antwoord ter afhandeling van de klacht niet naar wens is, zal "Repelsteeltje" instemmen met bemiddeling door een door de klant aan te wijzen externe geschillencommissie of ombudsman."Repelsteeltje" is niet aangesloten bij een externe geschillencommissie of - organisatie ter afhandeling van klachten. 
In geval van betwisting zijn enkel de rechtbanken van Dendermonde bevoegd en het Belgisch recht is steeds van toepassing 

Herroepingsrecht.
Overeenkomstig artikel VI.47 van het Wetboek van economisch recht, en behalve in de gevallen opgesomd in de hierboven vermelde gebruiksvoorwaarden(en in artikel VI.53 van het Wetboek van economisch recht), heeft de de klant herroepingsrecht.

Firmagegevens: 
"Repelsteeltje" 
JMBC Bvba 
Brusselbaan 280 , 1790 Affligem 
E-mail: marijke@repelsteeltjekids.be
Ondernemingsnummer:  BE 0840.478.175
Bankrekeningnummer:   BE28 1430 9620 6220